– Jeg visste ikke at barn var så nysgjerrige på mat

– Jeg visste ikke at barn var så nysgjerrige på mat

Det sier Anikken (17). Hun jobbet som frivillig på Geitmyra for første gang. Rundt 8000 små og store tok turen innom Barnas store sjømatfest i helgen. – Vi håpet at det skulle komme mange, men hadde ikke i vår villeste fantasi drømt om at det skulle komme så mange, sier daglig leder for Geitmyra, Eivind Løvdal. I helgen var det sjømatfest på alle Geitmyras sentre.

Read More
Gris i pita

Gris i pita

Hode, skulder, kne og tå. Ja, du kan bruke hvilken som helst del av grisen til denne retten, men aller best blir den med kjøtt som er litt grovt og har fettmarmorering. De litt grove kjøttstykkene med mye fett trenger mer tid i ovnen. Til gjengjeld blir de ekstremt saftige og gode når de er ferdige. Og de er veldig enkle å tilberede! Sånn som i denne oppskriften.

Read More
Ny satsning vil rekruttere flere unge til matbransjen

Ny satsning vil rekruttere flere unge til matbransjen

Det finnes mange karriereveier i matbransjen. Visste du at du kan ta fagbrev som kjøttskjærer, slakter, pølsemaker, automatiker, produksjonstekniker eller industrimekaniker? Geitmyra og matbransjen har slått seg sammen i prosjektet Læring for næring, for å vise ungdommer hvor attraktiv matbransjen er, og ikke minst hvor gøy det er å jobbe med mat!

Read More