Ungdom på Geitmyra Ringsaker
I Ringsaker jobber det 12 juniorkokker. De får ulike oppdrag på interne og eksterne arrangementer, jobber med formidling på Etter skoletid og kokkekurs for ungdom, og tar cateringoppdrag (kontakt simen@geitmyra.no for mer informasjon om cateringoppdrag). Rekruttering til Juniorkokk på Geitmyra Ringsaker skjer via utlysninger eller etter deltakelse på kokkekurs for ungdom - se kommende kurs lenger ned på siden.
Er du interessert i jobb som juniorkokk?
For å bli juniorkokk må man først delta på kokkekurs på Geitmyra (se kommende datoer lenger ned på siden eller sjekk vår kalender). I løpet av kursdagene lærer deltakerne å lage sunne, gode og bærekraftige retter. Hver kursdag består av en del teori, praktisk matlaging og opplæring i gode rutiner på kjøkkenet. Praktiske øvelser drilles og repeteres, slik at alle kan jobbe effektivt og trygt. De lærer også å samarbeide på kjøkkenet. Matinteressert ungdom kan ta kontakt og melde sin interesse til simen@geitmyra.no.
Geitmyras kokkekurs for ungdom
– et gratis ferietilbud for ungdom
Geitmyras kokkekurs er et gratis matlagingskurs for ungdom i skolens ferier. På kurset lager vi mat sammen, lærer kutteteknikk, tilberedningsmetoder, hygiene på kjøkkenet og tilberede næringsrike og bærekraftige vegetariske matretter fra hele verden. Hver kursdag avsluttes med et felles måltid og med samtaler om bærekraft og gode matvalg. Geitmyras erfarne kursholdere står for utvikling og gjennomføring sammen med Geitmyras Juniorkokker som assistenter.
Har du noen spørsmål angående Kokkekurs for ungdom på Geitmyra Ringsaker?
Kontakt simen@geitmyra.no.