Besøk oss på Geitmyra gård og Geitmyra besøksdrivhus

Vi brenner for å inspirere, engasjere og dele vår kunnskap om matglede og matkultur. På våre nettsider finner dere artikler, undervisningsopplegg, oppskrifter og informasjon om våre aktiviteter. Dere kan også melde dere på vårt nyhetsbrev.

Geitmyra gård er en grønn oase midt i byen, med kjøkkenhage, høner og de to gårdskattene, Emmer og Spelt. Tunet vårt er alltid åpent, og på ettermiddager og i helgene kan dere komme innom, hilse på hønene og nyte matpakken i idylliske omgivelser. Barnehager er også velkomne til å kontakte oss for å avtale besøk på turdager. Send oss en e-post på post@geitmyra.no.

I Geitmyra besøksdrivhus som ligger i Geitmyra skolehager, har vi ofte aktiviteter for barn. I sesong inviterer vi til grønne verksted og ulike mat- og dyrkeaktiviteter. Følg med i kalenderen vår eller meld dere på nyhetsbrevet vårt og få informasjonen rett i innboksen.

Flere ganger i året arrangerer vi åpne familiedager på alle våre sentre. Her kan dere oppleve sesongens smaker, lokale ressurser og matkultur fra hele verden gjennom arrangementer som Sjømatfest, Helt Vilt!, Barnas kokkefest og Lam fra hele verden. Målet vårt er at alle som besøker oss, skal ha smakt noe nytt og lært noe spennende før de drar hjem. Våre familiedager er gratis og åpne for alle.

Kommende aktiviteter på Geitmyra

Omvisning på Geitmyra

Vi ønsker velkommen til grupper fra utdanningsinstitusjoner, organisasjoner, offentlig sektor og private bedrifter. Innholdet i omvisningen skreddersys etter gruppens kompetansenivå, læringsbehov og interesser. Uansett om dere er mat- og helselærere, jobber med integrering, ernæring, pedagogikk, eller om dere kommer fra skoler, barnehager, fritidsaktiviteter – eller helt fra Litauen, USA eller Nord-Troms – tror vi at dere vil få nyttige innsikter hos oss. Kontakt oss på post@geitmyra.no for å avtale omvisning.

Våre sentre: Fra venstre: Oslo, Ringsaker, Kristiansand og Tønsberg.

Hospitere på Geitmyra?

Vi tilbyr hospitering for studenter, mat- og helselærere, og fagpersoner innen ernæring og pedagogikk som ønsker faglig inspirasjon og oppdatering. For mange kan det være vanskelig å sette av tid til et helt kurs eller studie, og da er hospitering et fleksibelt og kostnadsfritt alternativ. Vi anbefaler at hospitanter deltar i undervisningen i minst én skoleuke for å få best mulig læringsutbytte og et godt innblikk i Geitmyra-metoden. Alle som ser faglig verdi i å hospitere hos oss, er hjertelig velkomne til å ta kontakt på post@geitmyra.no.