Juniorkokk Kristiansand

 

I Kristiansand jobber det 6 juniorkokker våren 2024. De får ulike oppdrag på forskjellige interne og eksterne arrangementer, er med på Geitmyras Etter skoletid, feriekokkeskole og tar cateringoppdrag (kontakt helene@geitmyra.no for mer informasjon om cateringoppdrag).

Rekruttering til Juniorkokk på Geitmyra Kristiansand skjer via utlysninger, etter deltakelse på kokkeskolen eller i samarbeid med skoler eller fritidsklubber.

 

Juniorkokkene på cateringoppdrag.

 
Det er deilig å bidra med noe nyttig, i tillegg er det hyggelig og gøy. Jeg får gjøre noe jeg liker og jeg får betalt for det.
— Juniorkokk i jobb på Geitmyra
 

Juniorkokkene på eksternt arrangement.

 

Er du interessert i å jobbe som juniorkokk på Geitmyra Kristiansand?

For å bli juniorkokk må ungdommene delta på et kokkekurs på Geitmyra. I løpet av disse kursene lærer de å lage sunne, gode og bærekraftige retter. Hver kursdag består av en del teori, praktisk matlaging og opplæring i gode rutiner på kjøkkenet. Praktiske øvelser drilles og repeteres, slik at alle kan jobbe effektivt og trygt. De lærer også å samarbeide på kjøkkenet. Matinteressert ungdom kan ta kontakt og melde sin interesse til helene@geitmyra.no.


Juniorkokker på Geitmyra Kristiansand

Fabian

Kajsa

Lotte

Mathilda

Dariia

 

Benjamin

 
 

 

Flere artikler om Geitmyras juniorkokker