Posts by Pia Sundnes
Vil du ha Norges grønneste sommerjobb?

Vil du ha Norges grønneste sommerjobb?

Geitmyra Oslo søker 12 ungdom (15-17 år) til å gå på kurs for å bli våre nye juniorgartnere. Vi søker ungdommer som synes det er morsomt å jobbe ute, vil lære om hvordan man dyrker, høster og steller i en hage og ønsker å spre grønn glede til barnefamilier på dyrkekurs i sommer, samt på våre arrangementer.

Read More
En smak av verden – vinterferie på Geitmyra

En smak av verden

Pølsene skal stappes, sausen kokes på kraftben, og pastaen må eltes, kjevles, rulles og henges til tørk før den havner i gryta. Med gode, kortreiste råvarer som utgangspunkt, lærer ungdommene på Geitmyra Tønsberg hvordan man lager skikkelig god mat. Med klassiske retter fra Norge, Italia, Midtøsten og India, fikk 15 matglade ungdommer virkelig smake seg gjennom verden i vinterferien.

Read More
ArtikkelPia Sundnes
Bli med i Geitmyra parsellag

Bli med i Geitmyra parsellag

Parsellhagen på Geitmyra Ringsaker skal være en sosial møteplass for småbarnsfamilier. Her kan dere ha en helt egen grønnsakshage til å dyrke det familien måtte ønske. Uansett om du er helt grønn på dyrking eller har erfaring kan du bli med. En plass i parsellhagen koster 350 kroner per sesong.

Read More
Smaken av 2024

Smaken av 2024

Tacogryte – eller chili – er desidert det vi har laget aller flest porsjoner av på Geitmyra i 2024. Smaken tar oss med tilbake til Ekebergssletta og Tons of Rock hvor Juniorkokkene lagde 5000 porsjoner med chili til festivalfolket. Her er våre mest populære oppskrifter i 2024.

Read More
Pia Sundnes
Krydder hører jula til

Krydder hører jula til

Felles for alle typer krydder er at de gir maten vi lager særpreg og ekstra smak. Ofte kan en smak minne oss om en årstid, en hendelse, en ferie eller en høytid. Slik er det ikke minst med jula, der en viktig del av tradisjonen er nettopp lukten av krydder når vi baker, sylter sild, lager pølser eller byr på gløgg. Her har du en oversikt over krydder som hører jula til.

Read More
Hjemmelaget tacokrydder

Hjemmelaget tacokrydder

Tacoens kjennetegn er lukten og smaken av krydderet. Denne oppskriften er et godt utgangspunkt for å lage din egen blanding – prøv deg fram med mengdene, eller suppler med andre krydder som fennikelfrø eller kanskje et lite dryss kanel for å utvikle din egen magiske mikstur!

Read More