Supersaftig brødpudding
Det er lett å bli hekta på en supersaftig og frisk brødpudding med frukt i. En ypperlig måte å bruke opp gammelt brød og frukt på.
Read MoreDet er lett å bli hekta på en supersaftig og frisk brødpudding med frukt i. En ypperlig måte å bruke opp gammelt brød og frukt på.
Read MoreGammelt brød? Det er det ingen som har lyst på. Men hva om du forvandlet det til skikkelig snaddermat? Det er godt, det er bærekraftig og ikke minst er det bra for lommeboka. Her er våre beste oppskrifter – laget og testet av juniorkokkene.
Read MoreDenne suppen får sin nydelige knæsjgrønne farge fra erter. Erter og andre belgfrukter er en god kilde til protein.
Read MoreMajones er egentlig en umulighet. Men ved hjelp av eggeplommen får vi det til likevel.
Read MoreKetchup har vært en populær saus i godt over hundre år. Den lages vanligvis av tomater, eddik, sukker, salt og krydder, og blir ekstra spennende om du lager den selv!
Read MoreKjøleskapsgrøt trenger vi ikke å koke , den står og sveller over natten i kjøleskapet.
Read MoreKjeks og energibarer du kjøper på butikken inneholder ofte mye sukker. Lager du kjeksene selv blir de mye sunnere - og bedre! I disse kjeksene bruker vi grovt mel og naturlig søtning fra banan og kokosmelk.
Read MorePå denne siden har vi samlet alle våre oppskrifter som er utviklet spesielt for prosjektet Læringsrik mat i Agder.
Read MoreDette er en av de spanske nasjonalrettene: Tortilla de patatas, eller det vi på Geitmyra kaller bondeomelett med potet og løk.
Read MorePåsken! Kanskje den beste ferien. Lyset er tilbake, dagene er lange, det begynner å spire og hønene legger flere egg. Lag en deilig påskefrokost. Her er våre beste oppskrifter. Med egg, selvfølgelig. Et nylagt egg har verdi som et Fabergé-egg her på Geitmyra.
Read MoreHva med en skikkelig cowboyfrokost før dere legger ut på langtur? Egg og hjemmelagde tomatbønner er perfekt sikringskost.
Read More