Aktiviteter for ungdom

På Geitmyra gir vi ungdom praktiske ferdigheter, matglede og verdifull arbeidserfaring gjennom inspirerende mataktiviteter. Våre kokkekurs i feriene, jobbmuligheter som juniorgartnere og en egen ungdomsdrevet cateringbedrift gir ikke bare kunnskap om mat og råvarer, men også viktig erfaring som styrker dem – både på kjøkkenet og i livet.

På alle våre sentre tilbyr vi kurs og aktiviteter der ungdom ikke bare lærer å lage mat, men også får verdifull arbeidstrening. Siden 2020 har Geitmyra utdannet over 180 juniorkokker, og i Oslo startet vi med samarbeid i bydelene før vi etablerte Geitmyra Juniorkokker i Mathallen – et helt eget kjøkken der ungdom får utvikle ferdighetene sine i et profesjonelt miljø. .

Ungdommene våre er mer enn bare kokker – de er gode ambassadører for matglede og skaper positive opplevelser for andre. Kunnskapen de får hos Geitmyra tar de med seg videre, enten de drømmer om en fremtid i restaurantbransjen eller bare vil bli tryggere på matlaging i hverdagen, gir Geitmyra dem et solid grunnlag for fremtiden.

👩‍🍳 Les mer om Geitmyra Juniorkokker – mat med en dæsj mening!

 

 

Geitmyra juniorkokkekurs

– gratis matkurs for ungdom i feriene

Er du glad i mat og har lyst til å lære mer om matlaging? Geitmyras kokkekurs er et gratis matlagingskurs for ungdom i skolens ferier. Her får du jobbe praktisk på kjøkkenet, eksperimentere med smaker og lære verdifulle ferdigheter du kan bruke resten av livet.

På kurset lærer du blant annet:

🔪 Kutteteknikk – hvordan håndtere kniv trygt og effektivt
🔥 Tilberedningsmetoder – fra steking og baking til fermentering og røyking
🧼 Kjøkkenhygiene – gode rutiner for et trygt kjøkken
🥗 Bærekraftig matlaging – hvordan lage næringsrike retter med råvarer fra hele verden

👉 Bli med på Geitmyras kokkeskole og oppdag gleden ved å lage skikkelig god mat!

HER KOMMER DET NYE KURS FOR SOMMEREN

 

 

👉 Meld deg på vårt nyhetsbrev, så holder vi deg oppdatert på alt som skjer hos oss!

 

Geitmyra juniorkokker forbereder serveringen

Perfeksjonerer serveringen

 

Geitmyra Juniorkokker

– mat med en dæsj mening

Geitmyra Juniorkokker gir ungdom mellom 14 og 19 år muligheten til å utvikle ferdigheter og ekte matglede, samtidig som de får verdifull arbeidserfaring. Gjennom vår restaurant- og cateringvirksomhet i Mathallen, får ungdommene jobbe med mat til ulike arrangementer, og lære i praksis hvordan et profesjonelt kjøkken fungerer.

I samarbeid med to av Norges mest anerkjente kokker, skaper vi en arena hvor ungdom kan skinne – både på kjøkkenet og i arbeidslivet. Vi gir dem ansvar, mestringsfølelse og en unik sjanse til å vokse som individer, samtidig som vi sammen bygger fremtidens nye mattalenter.

 

 

Geitmyras juniorgartnere

– dyrkeglede i praksis

Geitmyras Juniorgartnere er ungdom som trives med å jobbe ute og ønsker å lære om dyrking, høsting og hagestell. En av hovedoppgavene er også formidling av grønn glede til alle som besøker oss på ulike arrangementer.

I løpet av dyrkesesongen jobber juniorgartnerne i hagen, drivhuset og parsellen og bidrar til å skape grønne og inspirerende møteplasser. Hos oss får de verdifull erfaring og kunnskap som de kan ta med seg videre – både i hagen og i livet.

Følg med eller kontakt maren@geitmyra.no for mer informasjon.

Juniorgartnere utenfor Geitmyra besøksdrivhus.