Vil du ha mat som smaker fantastisk og samtidig gjør en forskjell? Geitmyra Juniorkokker leverer superdigg, bærekraftig catering til små og store begivenheter – enten du trenger møtemat, festivalmat eller noe helt spesielt.
I 2024 serverte vi mat til Tons of Rock, Øya, Miniøya, Verdens Kuleste Dag, Aschehoug, Fæbrikstad – og mange flere. Nå har vi vokst ut av kjøkkenet på Geitmyra gård og åpnet vårt eget sted i Mathallen på Vulkan. Vi er klare til å lage mat til enda flere!
Når du bestiller mat fra Geitmyra Juniorkokker, får du mer enn bare god mat. Du støtter en unik satsing på ungdom. Siden 2020 har vi utdannet over 120 juniorkokker, gitt dem praktisk matfaglig erfaring og veiledning av dyktige kokker. Mange har gått videre til jobber i restaurant- og serveringsbransjen – og flere har fått oppdrag via Geitmyra.
Juniorkokkene lager regjeringens nyttårsmiddag!
MAGI: Når ungdom får stort ansvar, et fellesskap og en jobb som betyr noe!
Våre kunder og samarbeidspartnere
Geitmyras juniorkokker
Hadia
Andrea
Afonso
Pietro
Clara
Ovedie
William
Mikolaj
Timon
Hamza
Ali
Sofian