Om Geitmyra juniorkokker
Geitmyra juniorkokker er en cateringbedrift som leverer superdigg og bærekraftig mat til små og store begivenheter – enten du trenger møtemat eller skal arrangere festival. I 2024 lagde og serverte vi mat til Tons of Rock, Aschehoug, Øya, Miniøya, Verdens Kuleste dag og Fæbrikstad. Blant annet. Nå har vi vokst ut av kjøkkenet på Geitmyra gård og har åpnet i Mathallen på Vulkan. Vi gleder oss til å lage mat til enda flere!
Geitmyra juniorkokker – mer enn bare catering
Siden 2020 har Geitmyra utdannet over 80 juniorkokker. De har fått praktisk matfaglig kompetanse og god veiledning av kokker og undervisere på Geitmyra matkultursenter for barn. Mange har fått jobb i ungdoms- og idrettsklubber, mange har fått oppdrag gjennom Geitmyra. De har laget mat til – og servert – Kongen, laget linsesuppe med Bill Gates og vært vikar for Wenche i God morgen, Norge.
Vi vet at ungdom kan og vil jobbe!