GEITMYRAS JUNIORKOKKER

UNGDOMMEN LEVERER

 

Geitmyras juniorkokker er en cateringbedrift som leverer superdigg og bærekraftig mat til små og store begivenheter – enten du trenger møtemat eller skal arrangere festival. 

I år lager og serverer vi mat til Tons of Rock, Aschehoug, Øya, Miniøya, Verdens Kuleste dag og Fæbrikstad. Blant annet. 

Kontakt oss på catering@geitmyra.no 

Nå har vi vokst ut av kjøkkenet på Geitmyra gård og har åpnet i Mathallen på Vulkan.

Vi gleder oss til å lage mat til enda flere! 

Juniorkokkene inn i Mathallen


Geitmyras juniorkokker – mer enn bare catering

Siden 2020 har Geitmyra utdannet over 80 juniorkokker. De har fått praktisk matfaglig kompetanse og god veiledning av kokker og undervisere på Geitmyra matkultursenter. Mange har fått jobb i ungdoms- og idrettsklubber, mange har fått oppdrag gjennom Geitmyra. De har laget mat – og servert – Kongen, laget linsesuppe med Bill Gates og vært vikar for Wenche i God morgen, Norge. 

Vi vet at ungdom kan og vil jobbe!

Våre kunder

 
 

Geitmyras juniorkokker

 

Hadia

Ali

Andrea

Afonso

Clara

Timon

Hamza

Pietro

Sofian

William

Mikolaj

Ovedie


Tilskuddsgivere

Prosjektet Juniorkokk i jobb er muliggjort med midler fra Sparebankstiftelsen DNB, Eivind Astrup allmennyttige stiftelse og Bergesenstiftelsen.

 

Ungdommen leverer – våre oppdrag