UNGDOMMEN LEVERER
Geitmyra juniorkokker er en cateringbedrift som leverer superdigg og bærekraftig mat til små og store begivenheter – enten du trenger møtemat eller skal arrangere festival.
I år lager og serverer vi mat til Tons of Rock, Aschehoug, Øya, Miniøya, Verdens Kuleste dag og Fæbrikstad. Blant annet.
Kontakt oss på catering@geitmyra.no
Nå har vi vokst ut av kjøkkenet på Geitmyra gård og har åpnet i Mathallen på Vulkan.
Vi gleder oss til å lage mat til enda flere!
Geitmyra juniorkokker – mer enn bare catering
Siden 2020 har Geitmyra utdannet over 80 juniorkokker. De har fått praktisk matfaglig kompetanse og god veiledning av kokker og undervisere på Geitmyra matkultursenter. Mange har fått jobb i ungdoms- og idrettsklubber, mange har fått oppdrag gjennom Geitmyra. De har laget mat – og servert – Kongen, laget linsesuppe med Bill Gates og vært vikar for Wenche i God morgen, Norge.
Vi vet at ungdom kan og vil jobbe!
Våre kunder
Snadderloff og politikk i Arendal
I en knallblå matvogn med superflinke ungdom, rullet Geitmyra matkultursenter for barn inn på Arendalsuka for aller første gang. Og for en uke det ble!
– Dette er det beste jeg har smakt i Brumunddal
De rundt 40 gjestene som tok turen til Geitmyra Ringsaker på lørdag var mektig imponert over hva de unge juniorkokkene hadde fått til.
– Du kan lage bærekraftig, sunn og god mat selv, og det er ikke så vanskelig!
Ahmed er 17 år og er nyutdannet juniorkokk. Seks kurskvelder har han vært på kokkekurs på Geitmyra og lært å lage sunn og god mat fra bunnen av.
Juniorkokkene leverte på gründerfest
– De leverte ikke. De overleverte! Været hadde akkurat skrudd seg opp noen grader da Impact Startups gründerfest gikk av stabelen på Holmlia senter 30. april. Juniorkokkene fra Geitmyra sto klare med confitert kveite, asiatisk salat med kylling og bakte rødbeter med chevrekrem til overbegeistrede deltakere.
– Se på dette! Tenk at vi får betalt for å være her!
Benjamin slår ut med armene når han ser all maten. – Ja, det er det verste. Eller beste, ler Peder. Juniorkokkene er på jobb på Geitmyra Ringsaker i vinterferien.
LINDMO: Bli kjent med juniorkokkene på Geitmyra
Hadia og William har vært juniorkokker på Geitmyra siden 2020. De er på Lindmo, tar over kjøkkenet til Wenche på God morgen, Norge, lager mat til Kongen, møter Bill Gates og serverer mat til kjendisene på Aschehougs hagefest. Men mest av alt lager de – og serverer – god og bærekraftig mat til barn og unge.
Geitmyras juniorkokker
Tilskuddsgivere
Prosjektet Juniorkokk i jobb er muliggjort med midler fra Sparebankstiftelsen DNB, Eivind Astrup allmennyttige stiftelse og Bergesenstiftelsen.