– Denne gaven vil gi barna i Vestfold store matopplevelser!
Prosjektleder for Geitmyra Tønsberg, Kine Bekkengen, er vilt begeistret for den generøse gaven fra Frebergs og Hvasser Asparges i anledning kronprinsparets 50-års dag.
Read MoreProsjektleder for Geitmyra Tønsberg, Kine Bekkengen, er vilt begeistret for den generøse gaven fra Frebergs og Hvasser Asparges i anledning kronprinsparets 50-års dag.
Read More– I Norge selges det årlig 50 millioner frossenpizzaer. Alle barn har et forhold til pizza. Men maten kommer ikke fra pappboksen i frysedisken. På Barnas lille pizzafestival under Landbrukets dag på Evje får barna lage pizza helt fra bunnen av.
Read MoreDe to grisene heter Eva og Lillebror og er en velkomstgave fra den lokale matprodusenten Bjertnæs & Hoel. – Vi lover at de skal bringe matglede til mange barn og unge, smiler Kine.
Read More– Familiedyrkekursene har så langt vært en suksess, slår gartner Maren Lømo fast. Hver lørdag i hele sommer har Geitmyra matkultursenter for barn arrangert dyrkekurs for små og store på tunet.
Read MoreVi inviterer vi til etter skoletid-aktivitet på Geitmyra. Hver uke kan barn i alderen 10-13 år komme innom og lære om matlaging, gårdsliv, bærekraft og urban dyrking. Tilbudet er gratis og tilbys på alle våre sentre.
Read MoreMed Erna Solberg i spissen, er det klart for omvisning,møte med juniorkokkene, flyndrefiletering og ikke minst en smak av alt det barna på kokkeskolen lager.
Read MoreHer har vi samlet alle oppskriftene til den digge maten vi lager gjennom uka på sommerskolen. Vel bekomme!
Read MoreEr du ungdom og liker å lage mat? Vil du lære mer om matlaging, spre matglede og dele kunnskap til barn og unge? Søk jobb som juniorkokk på Geitmyra Ringsaker.
Read MoreAkkurat nå bugner det på Geitmyra på Sagene! Gartnerne våre, Mikkel og Mathias, har jobbet hardt for å gjøre alt klart til høstens undervisning. Ta med barna og spis matpakken på tunet, meld dere på kurs eller bare kom innom og nyt den praktfulle sensommeren og høsten.
Read More– Urtestekt sei er dødsgodt! – Ja, men buffeten var best – da var det så mye digg å velge mellom. – Jeg likte best fiskekakene! Det er ingenting å utsette på matgledennår barna oppsummerer uka.
Read More– Vi gleder oss sånn til å få nye venner! De tre venninnene står og tripper utenfor Geitmyra. Årets første sommerskoleuke er i gang.
Read More– Vi har ungdom fra Moss, Hamar, Lena og Lillehammer – i tillegg til alle som kommer fra Innlandet, sier daglig leder for Geitmyra Ringsaker, Inger-Marie Lupton. Hun lover at det bli sommerens morsomste og mest smakfulle uker.
Read MoreNå er det sommerferie for mange. Det er herlig! Her på Geitmyra har vi sommerskole, kokkeskole for ungdom, juniorgartnere i jobb og dyrkekurs for barnefamilier. Det er dét som er sommerferie for oss — og vi elsker det!
Read MoreWilliam står foran Geitmyra-skiltet og viser oss veien inn til gårdstunet. Siden 2020 har han vært en av juniorkokkenes ansikt utad. På TV, i avisen, på TikTok og på mange arrangementer rundt omkring i byen.
Read MorePoteten har lenge bare vært ansett som tilbehør til kjøtt eller fisk. Men bak dette beskjedne ytre skjuler det seg en fascinerende historie, en næringsbombe og en miljøvennlig superhelt.
Read MoreI dag la Unicef og Norges Bank fram den internasjonale veilederen som kan hjelpe matvarebransjen til å skape sunnere matmiljøer for barn og unge – På Geitmyra er vi gode til å se ting i ulik høyde. Vi må heve blikket, men vi må også senke det. Ned i barnas øyehøyde. Hva er det de ser når de går i butikken, spør Eivind Løvdal i debatten med statssekretæren for Helse- og omsorgsdepartementet og fagsjef for sunnhet og ernæring i NorgesGruppen.
Read More– For en smaksfest det ble! Jeg tror aldri vi har laget bedre festival, sier Helene Isaksen. I strålende sol fant nærmere 2000 mennesker veien til Odderøya for å smake verden.
Read MoreHadia er overalt. Hun lager mat. Hun jobber i skolehagen og hun lager TikTok-videoer med ungdom som lager mat, steller med hønene og graver i jorda. Haida er juniorkokk i jobb på Geitmyra matkultursenter.
Read MoreDen indiske kokken Monish Gujral tok turen innom Geitmyra for å lære juniorkokkene å lage chicken tandoori og butter chicken.
Read More– Se så fin den nye logoen er! Kine Bekkengen viser frem vispen som symboliserer Geitmyra Tønsberg. – Vispen er et av de eldste redskapene vi har og den har utviklet seg fra tvare til ballongvispen vi kjenner i dag.
Read More