Lag din egen kremost
Det er mulig å lage mange typer ost hjemme. På Geitmyra lager vi kremost av yoghurten og tilsetter det vi måtte ønske av smak. Det er gøy å smake til. La barna teste ut forskjellige varianter.
Det er mulig å lage mange typer ost hjemme. På Geitmyra lager vi kremost av yoghurten og tilsetter det vi måtte ønske av smak. Det er gøy å smake til. La barna teste ut forskjellige varianter.
Hjemmelaget yoghurt smaker godt og er bra for magen. Også er det skikkelig gøy å lage.
Read MoreBønner er en bærebjelke i meksikansk matlaging og like vanlig i taco som kjøtt. Med sin fyldige smak og kremete konsistens blir bønnemosen ekstra smakfull med chili, hvitløk, fersk koriander og spisskummen.
Read MoreGresskar er mye mer enn bare Halloweenpynt! Det søtlige, fiberrike gresskarkjøttet passer perfekt i lapper og gir både deilig smak og myk konsistens. En enkel og smakfull måte å bruke gresskar på – perfekt til frokost, lunsj eller som turmat.
Read MoreHode, skulder, kne og tå. Ja, du kan bruke hvilken som helst del av grisen til denne retten, men aller best blir den med kjøtt som er litt grovt og har fettmarmorering. Det er superenkelt å lage – bare la ovnen gjøre jobben!
Read MoreDet er superlett og morsomt å lage fiskepinner selv – og barna elsker både prosessen og resultatet! Vend saftig fiskefilet i brødsmuler eller polenta, krydre etter smak, og bruk den fisken dere liker best.
Read MoreI denne oppskriften kombinerer vi ville og dyrkede urter for en smakfull og næringsrik smoothie.
Read MoreTacoens kjennetegn er lukten og smaken av krydderet. Lager du din egen krydderblanding, får du en helt annen aroma enn i kjøpeblandingene, og du kan ikke minst lage den blandingen du selv liker aller best!
Read MoreDenne smakfulle, marokkoinspirerte lammegryten er full av deilige krydder. Prøv deg frem med dine favoritter – en blanding av ulike krydder gir dybde og kompleksitet til smaken.
Read MoreI India og Pakistan er khichdi, en mildt krydret blanding av ris og linser, gjerne blant det første babyer spiser av fast føde. Khichdi blir gjerne servert til frokost eller lunsj.
Read MoreTomatsuppe er manges favorittsuppe! Laget fra bunnen avblir den en vitaminbombe full av smak og grønnsaker. Vi har i røde linser for mer fylde, bedre konsistens og mer næring. Det gjør suppa ekstra mettende og god.
Read MoreIngenting er så godt som en god varm suppe en kald høst eller vinterdag. Poteten sørger for en silkemyk konsistens og deilig rund smak.
Read MoreEn flæyelsmyk gulrotsuppe med varme krydder og frisk smak av appelsin.
Read MoreMinestronesuppe er en tykk tomatbasert suppe med masse deilige grønnsaker, bønner og ofte litt pasta. Den er skikkelig sunn, gir masse næring, er herlig mettende og ypperlig å lage om man har litt grønnsaker som må brukes opp.
Read MoreDenne suppen får sin nydelige knæsjgrønne farge fra erter. Erter og andre belgfrukter er en god kilde til protein.
Read MoreDet er to ting som må til for å få en skikkelig god lapskaus, det ene er at grønnsakene får surre noen minutter i olje eller smør før du heller på væske, særlig løken. Det andre som trengs er en god kraft eller buljong.
Read MoreDenne linsesuppa er populær blant både barn og voksne, proppfull av næring og deilige krydder. Her bruker vi en karriblanding som gir masse smak og aroma.
Read MoreEn enkel, sunn og smakfull suppe du lager på kort tid! Perfekt med både ferske og frosne grønnsaker – like god hver gang.
Read MoreSupergod hønsesuppe! Hønsekjøtt finner du i frysedisken, og det som er minst og billigst, gir faktisk den beste maten. Har du veldig dårlig tid, kan du bruke kyllingkjøtt i stedet for høne, men da går du glipp av all den deilige hønsekraften.
Read MoreGresskar og gulrot med kokos, spisskummen og chili sammen blir en god suppe. Gresskarkjernene kan du ta vare på til neste vår og plante ut når den tid kommer, så har du gresskar til høsten igjen.
Read More