Juniorkokker tar over matserveringa på ungdomshus

Juniorkokker tar over matserveringa på ungdomshus

En ny gruppe juniorkokker er klare for å ta over matserveringen på ungdomskulturhuset Huset på Haugen. Ungdommene har i høst deltatt på kurset Juniorkokk i jobb på Geitmyra hvor de har lært å lage sunn og god mat, samt hvordan å jobbe på et kjøkken og planlegge en meny. Nå er de klare for begynne i jobb.

Read More
Kines gresskargnocchi

Kines gresskargnocchi

Gnocchi utales Njåkki og er en type pasta som vanligvis lages med potet. Men den kan helt fint lages med gresskar, da får du deilige pastaputer med en fin oransje farge og en super rett for å bruke opp gresskar fra halloween.

Read More
OppskrifterMona Ekgresskar
Hjertegryte og sirisspizza

Hjertegryte og sirisspizza

Over 500 fikk med seg Geitmyra Ringsakers arrangementer på Matlystfestivalen. – Det ble en svært vellykket festival, sier daglig leder Gyro Knutsdotter Homme. – Fra innerst til ytterst handler om å bruke hele råvaren.

Read More
Mona Ek
– Potet er ein av livets grunnpilarar og sau er det beste dyret! Møt Gyro Knutsdotter Homme.

– Potet er ein av livets grunnpilarar og sau er det beste dyret! Møt Gyro Knutsdotter Homme.

Gyro jobbar som avdelingsleiar for Geitmyra Ringsaker og brenn for at folk og dyr skal leve gode liv. For at me må eta opp heile gultota og bruke brennesla i hagen. – For å leve gode liv, må naturen få leve også. Leve, spire, vekse og gro, slik det er meininga at dei skal.

Read More
Kjøleskapsgrøt

Kjøleskapsgrøt

En grøt som ikke er varmebehandlet, men bare rørt sammen og satt kjølig natten over. Stort enklere kan det ikke bli. Denne grøten er supert å ta med seg på farten som et lite måltid eller en fullverdig frokost for alle i familien.

Read More