Khichdi med raita
I India og Pakistan er khichdi, en mildt krydret blanding av ris og linser, gjerne blant det første babyer spiser av fast føde. Khichdi blir gjerne servert til frokost eller lunsj.
Read MoreI India og Pakistan er khichdi, en mildt krydret blanding av ris og linser, gjerne blant det første babyer spiser av fast føde. Khichdi blir gjerne servert til frokost eller lunsj.
Read MoreTomatsuppe er manges favorittsuppe! Laget fra bunnen avblir den en vitaminbombe full av smak og grønnsaker. Vi har i røde linser for mer fylde, bedre konsistens og mer næring. Det gjør suppa ekstra mettende og god.
Read MoreIngenting er så godt som en god varm suppe en kald høst eller vinterdag. Poteten sørger for en silkemyk konsistens og deilig rund smak.
Read MoreEn flæyelsmyk gulrotsuppe med varme krydder og frisk smak av appelsin.
Read MoreMinestronesuppe er en tykk tomatbasert suppe med masse deilige grønnsaker, bønner og ofte litt pasta. Den er skikkelig sunn, gir masse næring, er herlig mettende og ypperlig å lage om man har litt grønnsaker som må brukes opp.
Read MoreDenne suppen får sin nydelige knæsjgrønne farge fra erter. Erter og andre belgfrukter er en god kilde til protein.
Read MoreDet er to ting som må til for å få en skikkelig god lapskaus, det ene er at grønnsakene får surre noen minutter i olje eller smør før du heller på væske, særlig løken. Det andre som trengs er en god kraft eller buljong.
Read MoreDenne linsesuppa er populær blant både barn og voksne, proppfull av næring og deilige krydder. Her bruker vi en karriblanding som gir masse smak og aroma.
Read MoreEn enkel, sunn og smakfull suppe du lager på kort tid! Perfekt med både ferske og frosne grønnsaker – like god hver gang.
Read MoreSupergod hønsesuppe! Hønsekjøtt finner du i frysedisken, og det som er minst og billigst, gir faktisk den beste maten. Har du veldig dårlig tid, kan du bruke kyllingkjøtt i stedet for høne, men da går du glipp av all den deilige hønsekraften.
Read MoreGresskar og gulrot med kokos, spisskummen og chili sammen blir en god suppe. Gresskarkjernene kan du ta vare på til neste vår og plante ut når den tid kommer, så har du gresskar til høsten igjen.
Read MoreBønnegrateng smaker helt himmelsk, i tillegg til at det er veldig sunt. Her bruker vi ikke noe kjøtt, men masse bønner og grønnsaker, og så har vi masse deilige krydder i.
Read MoreOvnsbakte rotgrønnsaker er en enkel og smakfull rett som passer til kjøtt, fisk eller fugl – eller som en vegetarisk hovedrett. Perfekt høst- og vintermat med naturlig sødme og god smak!
Read MoreAubergine er en allsidig grønnsak som kan tilberedes på mange forskjellige måter. I denne oppskriften steker vi aubergine med chili, ingefær og varme kryddere , og blander i tomat så det blir en deilig curry. Servér med mynteyoghurt til.
Read MoreDette er en lettvint og raskt laget rett som er velegnet til å bruke opp rester i. Omeletten kan lages dagen i forveien og pakkes med på tur eller serveres ute i skolegården.
Read MoreEn fargerike og mettende pasta med masse deilige grønnsaker og belgfrukt - og hjemmelaget pesto.
Read MoreBananpannekaker er lettvint, sunt og skikkelig godt. Pannekakene blir best om en bruker bananer som er godt modne.
Read MoreBygg er den kornsorten det dyrkes mest av i Norge, og en råvare vi burde spise mye mer av. Krydderne i denne retten er de samme vi bruker i gulrotkake; søte og spennende.
Read MoreDette er en virkelig hit – både hos de aller minste, og de aller største! Perfekt som en deilig frokost, til lunsj eller som et mellommåltid.
Read MoreIngenting sier mer sommer enn grilla makrell med sommergrønnsaker! Prøv det med en deilig yoghurtdressing til.
Read More