Perfekt urtestekt fisk
God, fersk fisk blir enda bedre med friske urter. All fisk kan stekes, og urter kan du nesten ikke bruke for mye av. Noen urter passer bedre til fisk enn andre, så her må du prøve deg frem og finne din favoritt.
Ingredienser
til 4 personer
4 x 150 g fiskefilet med skinnet på
1 håndfull friske urter
2-3 ss matolje
Salt og pepper
Framgangsmåte
Grovhakk urtene.
Bland inn litt salt og pepper, og strø blandingen jevnt utover en tallerken.
Gni fiskestykkene inn med olje, og vend dem i urteblandingen.
Sett pannen på sterk varme.
Hold håndflaten over pannen for å kjenne om pannen er varm.
Når pannen er varm har du i oljen.
Legg fisken i pannen med skinnsiden ned og stek i 5 minutter.
Snu fisken, skru ned varmen og stek videre i et par minutter til på middels varme.
Server fisken med cous-cous, yoghurtsaus, bakte grønnsaker og en frisk tomatsalat.