Går du med en kokkespire i magen? Nytt juniorkokkekurs i vinterferien

OSLO: Er du mellom 14 og 19 år og har en lidenskap for matlaging? Nå har du sjansen til å lære av de beste! Geitmyra Juniorkokker inviterer til en inspirerende uke fylt med matglede, kunnskap og nye venner.

Juniorkokkene er Geitmyras nye, store satsning hvor ungdom lærer å lage mat og får sin første første jobb. Vi holder til i flotte lokaler i Mathallen, og sammen med anerkjente kokker vil ungdom få mulighet til å skinne – på kjøkkenet og i arbeidslivet. Sammen gir vi ungdom ansvar og mestring, og skaper fremtidens nye mattalenter.

I løpet av uka får du:

  • Innsikt og praktisk trening i ulike matlagingsteknikker

  • Kunnskap om hvordan du lager smakfulle retter med sesongens råvarer

  • Samarbeide med erfarne kokker

  • God mat

  • Nye venner

  • Kursbevis

  • Mulighet for jobb som juniorkokk

📅 17.–20. februar, kl. 10.00–14.00 (deltakelse alle dagene er påkrevd)
📍 Geitmyra Juniorkokker, Mathallen, Vulkan 5, Oslo

Hvordan søke:

Vi ønsker å samle en variert gruppe ungdommer fra hele Oslo. For å få plass på kurset må du sende inn en søknad hvor du forteller:

  • Hvorfor du ønsker å delta

  • Hva matlaging betyr for deg

  • Litt om din motivasjon og eventuelle erfaringer

Du må være mellom 14 og 19 år, og vi prioriterer deltakere som ikke allerede har en jobb. Husk, det er begrenset antall plasser, men vi setter opp flere kurs i løpet av året hvis du ikke får plass denne gangen.

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Mona Ek