– Dette er det beste jeg har smakt i Brumunddal

Juniorkokkene er klare!

De rundt 40 gjestene som tok turen til Geitmyra Ringsaker på lørdag var mektig imponert over hva de unge juniorkokkene hadde fått til.

– Egentlig skulle de briljere på Matfatet, men de fikk tekniske problemer. Så da bare snudde vi oss rundt og laget hagefest her, forteller daglig leder Inger-Marie Lupton.

Gjestene var lovet en treretters lunsj og under kyndig ledelse av Toini Bratli leverte juniorkokkene:

Villsuppe laget av sesongens ville vekster, pyntet med urteolje og geitramsblomster.

Grillet kylling fra Hovelsrud servert med gulrotpuré, pommes Anna, krispet kyllingskinn, salat og sommerblomster.

Trifle med yoghurt, jordbær, rabarbra og crunch.

Werner Andre Holmen har tatt turen fra Matfatet ble også imponert – ikke minst over hvordan kokkene håndterte alt fra matlaging, prepping, opplegging og servering. – Ungdommene er virkelig flinke!

Høyt tempo!

Været viser seg fra sin beste side og Inger-Marie er fornøyd: – Jeg tror vi må gjøre dette hvert år! Nå har vi også et flunka nytt utekjøkken som må brukes, smiler hun.

Nydelig i hagen på Geitmyra

Serveringsskills

Juniorkokkene gleder seg!