Juniorkokkene leverte på Gründerfest på Holmlia
– De leverte ikke. De overleverte! Været hadde akkurat skrudd seg opp noen grader da Impact Startups Gründerfest gikk av stabelen på Holmlia senter 30. april. Juniorkokkene fra Geitmyra sto klare med confitert kveite, asiatisk salat med kylling og bakte rødbeter med chevrekrem til overbegeistrede deltakere.
Over 300 innovasjoninteresserte hadde meldt seg på South Zero Gründerfest der flere gründervirksomheter skulle presentere sine selskap. Det er høyst ulike selskap, men det de har til felles er et ønske om å inkludere flere og å motvirke ungt utenforskap. Gründerfesten utforsker morgendagens løsninger, og hvert av de utvalgte selskapene fikk tre minutter hver til å pitche. Også Geitmyras juniorkokker – en cateringbedrift der ungdom skaper og driver sin egen arbeidsplass – fikk plass på scenen og levere maten!
12 ferske juniorkokker fra bydel Søndre Nordstrand jobbet hektisk på kjøkkenet i timene før festen skulle begynne. For det er mye å tenke på når 300 sultne gjester venter på noe helt spesielt. Bare hør:
Linsesuppe med fem ulike toppinger: Salt, søtt, umami, syrlig, bittert
Bønnebab i hjertesalat med hjemmelaget kebabsaus
Knekkebrød, geitostkrem og bakte beter
Hummus med glaserte gulrøtter, blomkål zaatar, sprø kikerter og persilleolje
Confitert kveite, fennikelsalat, purreemulsjon og semitørkede cherrytomater
Asiatisk kålsalat med chili- og honningstekt kylling
Sjokolademousse blomsterpotte med spiselig jord og marengsfrø
Takk for oppdraget, Impact StartUp, bydel Søndre Nordstrand og Anthonstiftelsen.
Les mer om Geitmyras juniorkokker her, eller send mail til catering@geitmyra.no
Takk for alle gode pitcher, Urbant Verksted, Daba, TID, Chew, Carbon Centrum, Tiny Workers, Skybrudd, Sunstone og Fornix.
Vi heier på dere!