Takk!
Din e-post er bekreftet.
Våre siste oppdateringer:
Den aller siste eksamen
– For en suksess!! Velkommen til den aller, aller, aller siste eksamen i prosjektet Juniorkokk i jobb - ansvarlig forbruk. Selje Lyngset åpner kvelden og ønsker gjestene velkommen til eksamensmiddagen for det siste kullet med juniorkokker.
Søk om undervisningsplass på Geitmyra Oslo
Nå kan Osloskolen søke om å delta i mat- og helseundervisningen på Geitmyra. Vi har tilbud for 4., 6. og 9.klasse. Vi skal fylle alle undervisningsdagene ut skoleåret. Søknadsfrist 9.februar.
Nytt parsellag på Geitmyra Ringsaker
Parsellhagen skal være en sosial møteplass for småbarnsfamilier. Her kan dere ha en helt egen grønnsakshage til å dyrke det familien måtte ønske. Uansett om du er helt grønn på dyrking eller har erfaring kan du bli med.
Hadia (17) rørte statsministeren til tårer
– Gi oss større mulighet til å ta del i samfunnet. Gi oss mer tillit. Vi vet at ungdomskriminaliteten går ned når vi har bedre ting å fylle dagene med. Å få sjansen er det som styrker oss ungdom, sa juniorkokk Hadia Mirza.
Året med de mange smakene
– Smak er sentralt i det vi gjør, den gode smaken er tryllestøvet som gjør at maten kan være et fantastisk redskap for endring, for kunnskap, samvær og helse. Derfor har vi bestemt at vi skal fylle det neste året på Geitmyra med enda flere smaker, sier Andreas Viestad. Les om året på Geitmyra med 74 000 timer undervisning, 8700 timer med ungdom i arbeid og 25 000 besøkene. Vi gleder oss til 2025!
Når en andrepresser presser
– Alle barna elsker and! Blod, fett og stekte hjerter. Hvis det går slik jeg tror og håper, er det ikke mer enn én generasjon til Norge er en nasjon som gjør det eneste fornuftige: spiser presset and til jul, sier Andreas opprømt. Det er Etter skoletid på Geitmyra og i dag er det noe helt spesielt som skal skje.
Inspirasjonskurs for frivillige på Geitmyra Tønsberg
Det hakkes, kuttes, stekes og røres på kjøkkenene på Geitmyra Tønsberg. Det er mye mat som skal lages og latteren sitter løst. Matnyttig frivillighet er et inspirasjonskurs som gir kompetanseløft for frivillige i humanitære og ideelle organisasjoner.
Krydder hører jula til
Felles for alle typer krydder er at de gir maten vi lager særpreg og ekstra smak. Ofte kan en smak minne oss om en årstid, en hendelse, en ferie eller en høytid. Slik er det ikke minst med jula, der en viktig del av tradisjonen er nettopp lukten av krydder når vi baker, sylter sild, lager pølser eller byr på gløgg. Her har du en oversikt over krydder som hører jula til.
Geitmyras adventsfrokost
Adventstid. Denne fine ventetida. Sett av tid til å lage – og spise – en deilig adventsfrokost. Ta med barna på forberedelsene og inviter gjerne inn naboen.
Smakfull feståpning i Mathallen
– Jeg husker følelsen da jeg fikk min første lønnsslipp. Hvis jeg ikke hadde vært juniorkokk, hadde jeg kanskje holdt på med dumme ting. Nå går jeg på Etterstad VGS og til høsten blir jeg kokkelæring. Nå åpner William Wiland (17) og de andre juniorkokkene egen restaurant og catering i mathallen.