Polentasei med rotgrønnsaker (300)
Polentasei med rotgrønnsaker og raita
Panert fisk er noe de fleste barn liker. Vi serverer ovnsbakte rotgrønnsaker og raita til. Raita er en indisk yoghurtdip med agurk og spisskummen som er god å dyppe både fisken og grønnsakene i.
Denne oppskriften er beregnet til 300 elever.
Alle våre fiskeretter
Featured
Kokossei med råkost
Kokosmelk, soya og ingefær gir en herlig smakfull rett. Når alt tilberedes i samme form er det også en enkel måte å servere fisk på.
Polentasei med rotgrønnsaker
Panert fisk er noe de fleste barn liker. Vi serverer ovnsbakte rotgrønnsaker og raita til.
Kokossei med råkost
Kokosmelk, soya og ingefær gir en herlig smakfull rett. Når alt tilberedes i samme form er det også en enkel måte å servere fisk på.
Nudelwok med fiskekaker
De aller fleste barn liker både nudler og asiatiske smaker. Retten er enkel å lage og egner seg godt til å bruke opp både grønnsaks- og fiskerester.
Anna WerenskioldGeitmyra matkultursenter for barnoppskrift, 300, fisk, grønnsaker, rotgrønnsaker, sei, raita, polentasei, fiskepinner