Brødkrutonger
Tørre brødrester er ypperlig å lage krutonger av. Ha det som topping på supper eller salater, eller spis det som snacks. Kutt eller riv brødet i biter, ha på litt olivenolje, legg på et bakebrett og stek til krutonger på 180 grader i ca 20 min. Husk å rør rundt på krutongene ca hvert femte minutt så brødet ikke svir seg.
Tid: ca 25 min voksen, ca 35 min med barn inkludert 20 min steketid
Utstyr: Bakebrett, bakepapir, skjærefjøl, kniv
Ingredienser:
Tørt brød
Olivenolje
Salt
Krydder/urter
Framgangsmåte:
1. Sett stekeovnen på 180 grader varmluft.
2. Kutt brød i terninger og ha på bakepapirkledd bakebrett.
3. Ringle over litt olivenolje, ha på litt salt og krydder/urter etter ønske.
4. Stek til terningene er sprø, ca 20 min.