– Altså. Knekkebrød og sirkus! Snakk om bra dag!
Simen (8) var overbegeistret da juniorkokkene fra Geitmyra og Sagene serverte suppe og knekkebrød på Redd Barnas familiedag i deres nye hus på Løren. Hele 600 små og store fikk med seg både meisebolleverksted og kydderstasjonen der de kunne lage sitt eget tacokrydder.
– Nesten 20 brett med knekkebrød gikk ned på høykant, forteller Kine Bekkengen, underviser og prosjektleder på Geitmyra matkultursenter for barn. 30 liter ukrainsk bortsj fikk også bein å gå på. Suppa ble laget og servert i samarbeid med Suppe(r)kraft.
Til sammen ble det laget nærmere 250 meiseboller. – Tenk at fuglene spiser nesten det samme som oss, det ser godt ut, kan jeg smake, spurte Ludvig (5).
– Lokalene her er helt fantastiske! Det ble en skikkelig vellykka dag på alle måter, sa prosjektleder for Juniorkokk i jobb, Selje Lyngset.