– Altså. Knekkebrød og sirkus! Snakk om bra dag!

Velkommen! Juniorkokkene byr på hjemmelaget knekkebrød.

Simen (8) var overbegeistret da juniorkokkene fra Geitmyra og Sagene serverte suppe og knekkebrød på Redd Barnas familiedag i deres nye hus på Løren. Hele 600 små og store fikk med seg både meisebolleverksted og kydderstasjonen der de kunne lage sitt eget tacokrydder.

– Nam, taco! Jeg visste ikke at det var så lett å lage eget tacokrydder. Det lukter kjempedeilig.

– Nesten 20 brett med knekkebrød gikk ned på høykant, forteller Kine Bekkengen, underviser og prosjektleder på Geitmyra matkultursenter for barn. 30 liter ukrainsk bortsj fikk også bein å gå på. Suppa ble laget og servert i samarbeid med Suppe(r)kraft. 

Til sammen ble det laget nærmere 250 meiseboller. – Tenk at fuglene spiser nesten det samme som oss, det ser godt ut, kan jeg smake, spurte Ludvig (5). 

– Tenk at småfuglene spiser det samme som oss!

– Lokalene her er helt fantastiske! Det ble en skikkelig vellykka dag på alle måter, sa prosjektleder for Juniorkokk i jobb, Selje Lyngset. 

Juniorkokkene fra Geitmyra serverer varm og deilig rødbetesuppe.

Varm og deilig rødbetesuppe!