Gi barna – og deg selv – den beste gaven!

Barnas aller beste gave!

Denne boken bør gå rett inn i mat- og helsefaget på skolen, og bør bli gitt alle norske barn til odel og eie. Oppskriftene er så fristende og Geitmyras tilnærming så forfriskende! Denne boken er rett og slett alt man trenger for å spise godt, variert og bærekraftig på ekte, skriver Marit Kolby, ernæringsbiolog og forfatter av boka Hva og når skal vi spise. 

Her skal du få høre en hemmelighet: Barn er mye bedre til å lage mat enn voksne tror. Og de liker mye mer mat enn voksne tror også – særlig når de får lage den selv. De må bare få slippe til. Og så trenger de litt veiledning – pluss gode oppskrifter. 

Hjemmelaget taco

Hjemmelaget taco – av barna selv!

Alt får de i denne boka. Tusenvis av barn har lært seg å lage mat på Geitmyra matkultursenter. Underveis har de testet oppskrifter, utviklet retter og funnet frem til favorittene. Barnas aller beste kokebok inneholder 80 av våre favoritter og er laget spesielt for barn og unge, så de kan lære å lage ordentlig god mat og få lov til å utfolde seg på kjøkkenet. 

Hva om du fikk servert hjemmelaget taco, fisk i pakke eller en gresk lammegryte –laget av barna? Tenk om de kunne koke sin egen kraft? Det er fullt mulig med denne boka! 

Kjøp Barnas aller beste kokebok på Norli 

Sagt om Barnas aller beste kokebok

En av de viktigste tingene vi kan gjøre for framtida er å passe på hva vi spiser. At det er godt for både oss selv og for verden vi lever i. Da trengs det sånne som Geitmyra, som lærer barn å bli glad i sunn og bærekraftig mat som smaker deilig! Nå er triksene deres heldigvis å få i bokform!
— GUNHILD STORDALEN - GRUNNLEGGER AV AV EAT FOUNDATION
Denne boken blir jeg både som far og fagmann ufattelig lykkelig av å se – matglede, oppmerksomhet rundt bærekraft og tradisjoner er satt sammen til en imponerende og spennende bok som kommer til å motivere og glede unge lesere.
— Even Ramsvik, prisvinnende kokk, matskribent og restauranteier
Barnas aller beste kokebok gir oss enkle, gode oppskrifter på deilige favoritter. Den gir oss også korte historier om alt fra grisen og høna til brødet. Det gjør at boken er lærerik for hele familien. Ja, kokeboken kan samle familier over grytene. Det fører til at maten smaker enda bedre og alt blir spist opp!
— METTE NYGÅRD HAVRE – SPIS OPP MATENQuote Source
Så deilig med en kokebok for barn som ikke undervurderer sitt publikum! Ingen har bedre grunnlag for å vite hva barn liker og kan få til på et kjøkken. Her handler det like mye om sanselighet, historieformidling og selvtillit på kjøkkenet, som det å bare følge oppskrifter.
— MAJ-BRITT AAGAARD - MATBLOGGER, SPISELANDSLAGET, PROGRAMLEDER OG KOKEBOKFORFATTER

Langtidsstekt gris i pita. Nam!