Back to All Events

Sammen rundt middagsbordet

SUPPER2.jpg

Hverdagsmaten. Det er den vi spiser aller mest av - og derfor synes vi den skal være ekstra god, og ekstra gøy å lage! Aller mest gøy er det å lage mat når vi gjør det sammen, og derfor inviterer vi til å lage mat sammen med oss på Geitmyra etter skoletid, og være sammen rundt middagsbordet. 

Vi lager den maten som gjør oss godt - grønnsaker, fisk, korn og meieriprodukter. Vi jobber med råvarer, med smak, farge og krydder. Vi bruker enkle metoder, slik at du neste gang kan lage maten hjemme, med det utstyret og de råvarene du lett får tak i. 

For hvem? Barn 8 -15 år gjennom Barnas Røde Kors (BARK) Innlandet

Har du lyst til å være med, eller kjenner noen som vil lage mat sammen med oss i dette eller andre prosjekter? Send en epost til gyro@geitmyra.no 

Hvordan jobber Geitmyra med smittevern? 

  • Alle som kommer på kurs må være friske. 

  • Vi holder 1 meter avstand.

  • Vi vasker hendene.

Geitmyra håndterer strenge regler for smittevern for at alle som kommer til oss skal være trygge. Vi holder oss oppdatert på smittevernråd fra nasjonale og lokale helsemyndigheter. Vi har redusert antall deltagere for at vi skal kunne overholde avstandskrav, og har strenge rutiner for hygiene både før og underveis i kurset. 

For fullstendig oversikt over våre smitteverntiltak, ta kontakt med gyro@geitmyra.no Disse blir sendt ut på epost til alle som melder seg på våre kurs.

Kursrekken er støttet gjennom Bergesenstiftelsen

Skjermbilde 2021-04-14 kl. 13.46.10.png