Matglede er viktig – og også det å oppleve hvor maten kommer fra.
På Superdager får barnehagen følge årstidene og det de bringer, og på dette kurset er det smaken som står i sentrum!
Barna vil se og gjøre, de vil lukte og kjenne, de vil selv prøve! Dette tar vi med oss inn på kjøkkenet, der hvert måltid starter allerede med det at vi ser på hva maten vår er, og undres over hvor den kommer fra. Det er barna som er kokkene, som lager sin egen mat denne dagen. På en praktisk, morsom og lærerik måte får både barna og de voksne inspirasjon, kunnskap og verktøy – for at også barna skal delta ved kjøkkenbenken i hverdagen i egen barnehage.
Kurset varer i ca 2,5 timer. Kurset er for barn på 3, 4 og 5 år.
Viktig informasjon
Vi legger ut én plass til hvert kurs. Én plass er en gruppe med max 10 barn + minimum 2 ansatte. Skriv antall barn i påmeldingsskjema. Meld også fra om matallergi enten ved påmelding eller på e-post til anniken@geitmyra.no
Kurset koster kr 750,- per barnehagegruppe. Prisen er subsidiert av våre samarbeidspartnere. Påmeldingen er bindende.
Er det ingen flere plasser? Send oss en epost, så setter vi dere opp på ventelista for barnehager slik at dere får vite først når vi legger ut nye kurs. Kontakt oss gjerne også ved andre spørsmål vedrørende kurset. E-post: gyro@geitmyra.no
Hvordan jobber Geitmyra med smittevern?
Alle som kommer på kurs må være friske.
Vi holder 1 meter avstand.
Vi vasker hendene.
Geitmyra håndterer strenge regler for smittevern for at alle som kommer til oss skal være trygge. Vi holder oss oppdatert på smittevernråd fra nasjonale og lokale helsemyndigheter. Vi har redusert antall deltagere for at vi skal kunne overholde avstandskrav, og har strenge rutiner for hygiene både før og underveis i kurset. For fullstendig oversikt over våre smitteverntiltak, ta kontakt med gyro@geitmyra.no Disse blir sendt ut på epost til alle som melder seg på våre kurs.
Du vil få en påmeldingsbekreftelse på epost. Får du ikke denne, sjekk i spamfilteret. Ved spørsmål, send en e-post til gyro@geitmyra.no