Ukesundervisning på Geitmyra Kristiansand
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
La elevene på 3. trinn bli matagenter! På kurset får de grunnleggende opplæring i grunnsmaker, knivgrep, noen råvarer, måleenheter, kjøkkenhygiene, hva en oppskrift er og hvordan vi bruker den.
La elevene på 3. trinn bli matagenter! På kurset får de grunnleggende opplæring i grunnsmaker, knivgrep, noen råvarer, måleenheter, kjøkkenhygiene, hva en oppskrift er og hvordan vi bruker den.
La elevene på 3. trinn bli matagenter! På kurset får de grunnleggende opplæring i grunnsmaker, knivgrep, noen råvarer, måleenheter, kjøkkenhygiene, hva en oppskrift er og hvordan vi bruker den.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
La elevene på 3. trinn bli matagenter! På kurset får de grunnleggende opplæring i grunnsmaker, knivgrep, noen råvarer, måleenheter, kjøkkenhygiene, hva en oppskrift er og hvordan vi bruker den.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Vi tar turen innom SFO i ferien. Vi tar med oss sesongens råvarer og med dem vil vi pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barna på SFO. Når barna lærer å ta gode matvalg, gir vi dem kunnskap de kan dra nytte av gjennom hele livet.
I vinterferien tilbyr Geitmyra Kristiansand 4-dagers gratis kokkeskole for de som går på 8. - 10. trinn. Geitmyras kokkeskole er fire dager fylt med matlaging og sosiale aktiviteter på matkultursenteret på Odderøya. Søk om plass nå!
Vi tar turen innom SFO i ferien. Vi tar med oss sesongens råvarer og med dem vil vi pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barna på SFO. Når barna lærer å ta gode matvalg, gir vi dem kunnskap de kan dra nytte av gjennom hele livet.
Vi tar turen innom SFO i ferien. Vi tar med oss sesongens råvarer og med dem vil vi pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barna på SFO. Når barna lærer å ta gode matvalg, gir vi dem kunnskap de kan dra nytte av gjennom hele livet.
Vi tar turen innom SFO i ferien. Vi tar med oss sesongens råvarer og med dem vil vi pirre nysgjerrighet, dyrke kunnskap og øke matgleden til barna på SFO. Når barna lærer å ta gode matvalg, gir vi dem kunnskap de kan dra nytte av gjennom hele livet.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
De beste gavene er spiselige. Velkommen til en koselig inspirasjonsdag for familien på Odderøya. Gratis og åpent for alle.
Todagers undervisningsopplegg hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Dette er et praktisk kurs hvor vi lager enkle, sunne retter fra bunnen av, snakker om mat og måltid knyttet til Rammeplanen, lærer om sunn, god mat og hvordan vi tilrettelegger for matlaging sammen med barn.
Geitmyra Kristiansand inviterer til Barnas egen pizzafestival på Torvet i Kristiansand.
Velkommen til fest på Odderøya søndag 9. juni. Smak masse godt og lær om mangfold på mange måter. Gratis og åpent for alle!
Lær å filetere og grille fisk av fiskeskjærer Markus og juniorkokkene fra Geitmyra Kristiansand. Det blir også masse annet gøy å gjøre og godt å smake på på Lindesnes fyr.
Reinhartsen stiller med stor fiskeutstilling, Arnevik Gård Skjell kommer med deilige østers, blåskjell og hjerteskjell. Skjær torsketunger med fiskeskjærer Markus, lag dine egne fiskepinner, lær å lage knallgod fiskekake, utforsk fjæra med Raet nasjonalpark/Vitensenteret, grill svarte pinnebrød og smak kråkebolle. Kunstsilo lager havets kunstverksted og Redd Barna maler ansikter. Og sjekk ut dette: Juniorkokkene feat. Restaurant Under, lager barnas restaurant i 2. etasje.
Jobber du på en SFO som ønsker at mat og måltid skal være viktig? Meld dere på webinar og få mer informasjon om opplegget vårt!
Dette er et praktisk kurs hvor vi lager enkle, sunne retter fra bunnen av, snakker om mat og måltid knyttet til Rammeplanen, lærer om sunn, god mat og hvordan vi tilrettelegger for matlaging sammen med barn.
Bli med oss når vi spiser gresskaret og lager superdigg mat av det! Vi skal ha en kjempekul gresskarutstilling med smaking av mange forskjellige typer gresskar. Gratis og åpent for alle!
Bli med på Barnas store sjømatfest! Smak, sans, gjør og lær om det fantastiske som finnes i havet.
Hver dag i høstferien inviterer til en hel dag med matlaging på Geitmyra. Ikke noe fisk denne gangen. Men masse gresskar. Det er nemlig sesong for det nå. Og så nærmer det seg jo Halloween.
Vil du bli frivillig på Geitmyra Kristiansand? Vi serverer gresskarsuppe, nybakt surdeigsbrød og hjemmelaga smør, og informerer om opplegget som frivillig på Geitmyra.
Meld deg på årets sommerskole på Geitmyra Kristiansand. Vi tilbyr sommerskole i uke 26 og 32. Sommerskolen er et gratis tilbud for elever på 5.-7-trinn i Kristiansand kommune.
Besøk oss på Odderøya denne søndagen og få en smak av verden!
Kurs for barnehagebarn 3-6 år. 10 barn + 2 ansatte pr kurs.
Kurs for barnehagebarn 3-6 år. 10 barn + 2 ansatte pr kurs.
Arrangementet er gratis og åpent for alle. Kom og besøk oss på Odderøya!