Barnas store gaveverksted
Barnas store gaveverksted
De beste gavene er spiselige. Velkommen til en koselig inspirasjonsdag for familien på Odderøya. Gratis og åpent for alle.
De beste gavene er spiselige. Velkommen til en koselig inspirasjonsdag for familien på Odderøya. Gratis og åpent for alle.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Dette er et praktisk kurs hvor vi lager enkle, sunne retter fra bunnen av, snakker om mat og måltid knyttet til Rammeplanen, lærer om sunn, god mat og hvordan vi tilrettelegger for matlaging sammen med barn.
La elevene på 3. trinn bli matagenter! På kurset får de grunnleggende opplæring i grunnsmaker, knivgrep, noen råvarer, måleenheter, kjøkkenhygiene, hva en oppskrift er og hvordan vi bruker den.
La elevene på 3. trinn bli matagenter! På kurset får de grunnleggende opplæring i grunnsmaker, knivgrep, noen råvarer, måleenheter, kjøkkenhygiene, hva en oppskrift er og hvordan vi bruker den.
La elevene på 3. trinn bli matagenter! På kurset får de grunnleggende opplæring i grunnsmaker, knivgrep, noen råvarer, måleenheter, kjøkkenhygiene, hva en oppskrift er og hvordan vi bruker den.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Ukesundervisning hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Todagers undervisningsopplegg hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Todagers undervisningsopplegg hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Todagers undervisningsopplegg hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Todagers undervisningsopplegg hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
I høstferien tilbyr Geitmyra Kristiansand 4-dagers gratis kokkeskole for de som går på 8. - 10. trinn. Geitmyras kokkeskole er fire dager fylt med matlaging og sosiale aktiviteter på matkultursenteret på Odderøya.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Todagers undervisningsopplegg hvor elevene får kunnskap om hvor maten de spiser kommer fra, hva den inneholder og hvordan den lages.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Dette er et praktisk kurs hvor vi lager enkle, sunne retter fra bunnen av, snakker om mat og måltid knyttet til Rammeplanen, lærer om sunn, god mat og hvordan vi tilrettelegger for matlaging sammen med barn.
La elevene på 3. trinn bli matagenter! På kurset får de grunnleggende opplæring i grunnsmaker, knivgrep, noen råvarer, måleenheter, kjøkkenhygiene, hva en oppskrift er og hvordan vi bruker den.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Geitmyra Kristiansand inviterer til Barnas egen pizzafestival på Torvet i Kristiansand.
Etter skoletid er en sosial møteplass for elever på 6.trinn, med fokus på matlaging og hyggelig samvær.
Velkommen til fest på Odderøya søndag 9. juni. Smak masse godt og lær om mangfold på mange måter. Gratis og åpent for alle!
Lær å filetere og grille fisk av fiskeskjærer Markus og juniorkokkene fra Geitmyra Kristiansand. Det blir også masse annet gøy å gjøre og godt å smake på på Lindesnes fyr.
Reinhartsen stiller med stor fiskeutstilling, Arnevik Gård Skjell kommer med deilige østers, blåskjell og hjerteskjell. Skjær torsketunger med fiskeskjærer Markus, lag dine egne fiskepinner, lær å lage knallgod fiskekake, utforsk fjæra med Raet nasjonalpark/Vitensenteret, grill svarte pinnebrød og smak kråkebolle. Kunstsilo lager havets kunstverksted og Redd Barna maler ansikter. Og sjekk ut dette: Juniorkokkene feat. Restaurant Under, lager barnas restaurant i 2. etasje.
Jobber du på en SFO som ønsker at mat og måltid skal være viktig? Meld dere på webinar og få mer informasjon om opplegget vårt!
Dette er et praktisk kurs hvor vi lager enkle, sunne retter fra bunnen av, snakker om mat og måltid knyttet til Rammeplanen, lærer om sunn, god mat og hvordan vi tilrettelegger for matlaging sammen med barn.