Det er utrolig morsomt å lage sine egne pølser, og det er faktisk ikke så vanskelig som man skulle tro. En god pølse består hovedsakelig av kjøtt, salt og krydder. Det viktigste er å få riktig balanse mellom fett og salt, men ellers kan man utforske og eksperimentere så mye man ønsker. Hemmeligheten ligger ofte i krydderet – enten det er hentet fra egen hage eller dere liker krydrete pølser fra land som Spania, Ungarn eller Italia.
Bli med på vårt familiepølsekurs på Geitmyra matkultursenter for barn! Vi stiller med alt nødvendig utstyr og ekspertise, alt dere trenger å ta med er nysgjerrighet og en god dose matglede!
Kurstype: Familiekurs. Minst ett barn per voksen.
Alder: 3 – 100 år
Tidspunkt: 17.00–19.30
Pris: 350,- for voksne (med inntil to barn gratis)
Påmelding er bindende.
Sted: Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn
Har du spørsmål om kurset send mail til simen@geitmyra.no