Smak kulturen er et todagers undervisningsopplegg med matkultur, historie, geografi, naturfag og mat og helse. Med utgangspunkt i råvarene underviser vi i hvordan norsk matkultur er og alltid har vært påvirket av det norske kulturlandskapet og forbindelsene våre til omverdenen. Matkultur forteller noe om hvem vi er, hvor vi bor, hva slags råvarer naturen rundt oss gir og hva vi lager av disse.
Med vår tverrfaglige tilnærming håper vi å kunne inspirere dere til til å bruke temaene bærekraft, økologi, mangfold og ressursbruk i så mange fag som mulig, også resten av skoleåret. Forbered dere godt så får alle mest mulig ut av dagen!
Mere informasjon om undervisningsopplegget finner dere her: Les om Smak kulturen her
https://www.geitmyra.no/skoleundervisning
https://www.geitmyra.no/verkty
Vårt mål med dagene er at de skal inspirere lærere og elevene både i mat- og helse og mange andre fag!