Back to All Events

Superdag for barnehager

  • Geitmyra matkultursenter for barn 2 Tåsenveien Oslo, Oslo, 0462 Norway (map)

Matglede er viktig i tidlig alder – og også det å oppleve hvor maten kommer fra. Måltidene skal være et samlende høydepunkt og gi næring til aktive dager i barnehagen. Hos oss får barnehagen være med på å lage god mat fra bunnen, og får kjenne på at maten smaker best når man har vært med på å lage den selv.

Vi vet at barnehagebarn spiser nok frukt, men for lite fisk og grønnsaker. Det vil vi gjøre noe med – på en praktisk, morsom og lærerik måte. En av måtene er å ta barna mer med i matlagingen! På kurset vil dere få inspirasjon til hvordan dere kan gjøre dette, og dere vil få med dere Barnas aller beste kokebok - 80 favoritter fra Geitmyra tilbake til barnehagen.

Mat er et viktig og nyttig verktøy i en helhetlig tilnærming til barnas utvikling, slik rammeplanen beskriver. Gjennom medvirkning i matlaging styrker vi følelsen av tilhørighet og legger et grunnlag for livsmestring og god helse. Vi ønsker at kurset hos oss kan stimulere til varig endring i barnehagen.

For: Opp til 10 barnehagebarn 3-6 år + 2 barnehageansatte per kurs. Vi anbefaler å ta med førskolegruppen. Kurset varer i ca. 2 timer.

Pris: 750 kr

Kurset er subsidiert med midler fra Sparebanken Bien og Oslo Handelsstands Forenings Understøttelseslegat.

Hvis din barnehage ikke rakk å booke kursdag, vil vi veldig gjerne høre fra dere. Kunnskap om hvor mange barnehager som ønsker å delta på kurs hos oss, er viktig for søknadsarbeidet vårt. Vi setter stor pris på at dere sender en e-post til barnehage@geitmyra.no med ønske om å komme på matkurs og/eller dyrkekurs på Geitmyra. 

Vi legger snart ut dyrkekurs for våren. Vi anbefaler dere å melde dere på nyhetsbrevet vårt, samt følge oss i sosiale medier. Kursene blir raskt fylt opp.

Dersom barnehagen din ønsker å delta på kurs og ikke har økonomi til å dekke egenandelen, ta kontakt med oss for betalingsfritak.

Les mer om barnehagekurs på Geitmyra her.

Earlier Event: February 13
Vegetarkurs for ungdommer