Lær å lage supergod mat med smaker fra hele verden, kokkeferdigheter og lure knep på kjøkkenet. Med fokus på gode råvarer og ansvarlig forbruk.
Kokkekurs for ungdom er et matlagingskurs for deg som vil lære å lage retter med sesongens grønnsaker, fantastisk sjømat og eksprimentere med deilige krydder og smaker fra hele verden.
Dette kurset for ungdom i alderen 14-16 år.
Dette er en kursrekke som går over fem kvelder. Hver kveld har ulikt tema og påmelding gjelder for alle kveldene. Etter endt kursrekke får du utdelt diplom og oppskriftshefte slik at du også kan lage maten hjemme.
Tirsdag 11. april: Kutteteknikk og kjøkkenhygiene. Frø, knekkbrød og supper.
torsdag 13. april: Næringstoffer og merking av mat. Wok, rå og sylta grønnsaker.
tirsdag 18.april: Smaksløkene og grunnsmakene. Retter med belgfrukt og sunne desserter.
torsdag 20. april: Ressurser og ansvarlig forbruk. Egg som råvare, digge dipper og hjemmelagde fiskepinner.
fredag 21.april: Ansvarlig forbruk, asiatiske smaker og smoothies. Avslutning og diplomutdeling.
Kursene er forbeholdt ungdom med diabetes.
Kurset i samarbeid med Diabetesforbundet. Medlemsskap i Diabetesforbundet er gratis det første året.
Trykk her for innmelding og mer informasjon om medlemskapet.