Geitmyra på Dyrsku’n: Gratis kokkekurs for ungdom!

– Taco med norske tradisjonsoster, masse deilig tilbehør og tilslørte bondepiker a la Dyrsku´n er noe av det vi skal lage, sier Bente Bugge-Erlingsen fra Geitmyra Tønsberg.

Dyrsku’n er Norges viktigste møteplass for mat og landbruk, handel, politiske debatter, foredrag og rotekte opplevelser.

– Vi har en rik tradisjon for ost her i landet og vi gleder oss til å se ungdommene eksperimentere med gamle oster i nye kombinasjoner. Det er noe helt spesielt når unge ganer møter tradisjonelle smaker som gammelost, pultost, knåost og skjørost. Når vi i tillegg kombinerer disse med sesongens ferske grønnsaker, åpner det seg en verden av nye og spennende retter!

På dette kurset vil ungdommene:

  • Lære grunnleggende teknikker

  • Utforske råvarer

  • Få unike smaksopplevelser

– Dette er en gyllen mulighet til å utfordre smaksløkene og lære mer om norsk matkultur på en morsom og interaktiv måte, sier Bente. – Kurset passer for alle, uansett erfaring. Det viktigste er at du er nysgjerrig og har lyst til å prøve deg på kjøkkenet. Men vær rask – det er begrenset med plasser, og her gjelder førstemann til mølla. Eller ysteriet, ler Bente.

STED: Dalane skule, Nordbygdivegen 60, Seljord

TID: Lørdag 14. september kl. 11.00, 13.00, 15.00 og 17.00 / Søndag 15. september kl. 11.00, 13.00 og 15.00

Arrangementet er gratis, men krever påmelding. Lenke til påmelding til JUNIORKOKKESKULE

Kontakt: Bente Bugge-Erlingsen / bente@geitmyra.no / 90 67 30 13

Arrangementet er i samarbeid med Dyrsku´n, Vestfold fylkeskommune, Telemark fylkeskommune og Bama storkjøkken.

Mona EkDyrskun