Norges viktigste kokkejobb
Geitmyras Juniorkokker AS er den nye satsingen til Geitmyra matkultursenter. Her lærer vi ungdom i alderen 14-18 år å lage mat, og gir dem deres første jobb.
Våre ungdommer har allerede laget mat til Kongen og andre prominente gjester, laget mat sammen med Bill Gates på TV og servert tusenvis av porsjoner på ulike arrangementer.
Nå søker vi en entusiastisk og erfaren kjøkkensjef til å inspirere og lære ungdom å lage mat, og som kan ta ungdommens matlaging til neste nivå. Du vil være i sentrum for vårt nye kjøkken, og skal få det beste ut av ungdommene som jobber hos oss. Sammen med ungdommen og resten av Geitmyra-teamet skal du være med på å utvikle gode matkonsepter som er sunne, gode, bærekraftige – og som treffer et tøft marked med mye konkurranse. Her vil din erfaring fra catering- eller storkjøkken være avgjørende. Samtidig er det også viktig at du liker å veilede og utvikle unge mennesker. Her får du en unik mulighet til å gjøre en stor forskjell i deres liv.
Ansvarsområder
Lære opp og følge opp kjøkkenpersonalet
Daglig drift av kjøkkenet
Planlegge, utvikle og kvalitetssikre menyer
Ansvar for budsjett og kalkyler, innkjøp,
IK-mat/ haccp
HMS-rutiner
Følge opp leverandører
Kvalifikasjoner:
Erfaring fra catering- eller storkjøkken er essensielt.
Fagbrev innen kokkefaget eller tilsvarende.
Erfaring med – og evne til – å inspirere og jobbe med barn og unge er en stor fordel.
Kreativ og nysgjerrig tilnærming til matlaging.
Evne til å arbeide i et hektisk miljø med fokus på kvalitet.
Vi tilbyr:
En meningsfull og givende jobb hvor du kan forme fremtidens kokker.
Muligheten til å jobbe i et unikt miljø der matlaging og læring går hånd i hånd.
Mulighet til å gjøre en stor forskjell for et engasjert og talentfullt team av unge kokker.
Entusiastiske og dyktige kollegaer som brenner for barn, mat og kunnskapsformidling.
Kvelds- og helgearbeid må påregnes.
Lønn og betingelser etter avtale
Send søknad med CV. Har du spørsmål om stillingen, send mail til renate@geitmyra.no
Geitmyra matkultursenter for barn er en ikke-kommersiell stiftelse etablert i Oslo i 2011 av Andreas Viestad. Siden åpningen har vi hatt skoleundervisning, kurs for barnehager, spedbarnsmatkurs, fritidskurs og åpne publikumsarrangementer for tusenvis av barn hvert år. Vi holder til i Oslo, Ringsaker, Kristiansand og Tønsberg, og formålet er å få flest mulig barn og unge til å bli glade i mat som gjør dem godt.