Supperåd

Hjemmelaget suppe er enkelt å lage og smaker mye bedre en posesuppe. Den kan varieres i det uendelige og er en super måte å få i seg flere grønnsaker på. Det er også en herlig anledning til å rydde i kjøleskapet. Her er Geitmyras beste supper. 

Gulrot- og gresskarsuppe 

Gresskar og gulrot sammen blir en god suppe. Gresskarkjernene kan du ta vare på til neste vår og plante ut når den tid kommer, så har du gresskar til høsten igjen.

Gulrot og gresskar er en nydelig kombinasjon.

Phở med fisk og skalldyr 

Phở [uttales fuh] er nasjonalretten i Vietnam. En smakfull, aromatisk og næringsrik buljongsuppe med risnudler og grønnsaker.

Dette er suppen dere smaker til ved bordet. Ha i ferske urter, fiskesaus for ekstra saltsmak, chili for å gjøre den sterk, eller lime for å få den syrlig. Dette er en viktig del av å spise phở. Å skape balanse mellom salt, surt, søtt, bittert og umami.

Bruk også fisk, reker, blåskjell eller annet snadder i denne suppa.

Rød fiskesuppe med blåskjell 

Deilig suppe med hjemmelaget knekkebrød! Tilsett masse grønnsaker og tomat, eller en skvett fløte. Variasjonsmulighetene er uendelige. 

Mange barn elsker blåskjell!

Glatt kyllingsuppe med grønnsaker 

En tykk og deilig suppe med mye smak. Denne suppen er et komplett måltid, med kylling, poteter og masse grønnsaker.

Varm, mettende og herlig!

Linsesuppe 

Denne linsesuppa er populær blant både barn og voksne, proppfull av næring og deilige krydder.

Linsesuppe er en populær rett på Geitmyra!

Potetsuppe med røklaks 

Potetsuppe hører høsten til, da er det mange potetsorter å velge mellom! Bruk gjerne en potetsort som er litt ekstra god på smak, som for eksempel mandelpotet.

Potet. En superkraft i seg selv!

OppskrifterMona Eksuppe