Bananlapper med havregryn

Dette er en virkelig hit – både hos de aller minste, og de aller største! Perfekt som en deilig frokost, til lunsj eller som et mellommåltid. I tillegg er det så sunt, så godt, så enkelt, og med ingredienser du ofte har liggende.

Bananlapper med friske bær

INGREDISENSER (ca. 12-14 små pannekaker)

  • 1 banan, gjerne godt moden

  • 1 dl lettkokte havregryn

  • 1 egg

  • 1/2 dl melk eller kokosmelk

  • 2ss smør, til steking

FRAMGANGSMÅTE

  1. Ha alle ingrediensene i en bolle

  2. Kjør til en grøt med stavmikser. Du kan også bruke en blender om du har det.

  3. La røra svelle litt (ca.15min.)

  4. Stek små lapper på medium varme i stekepannen med litt smør.

Utstyrsliste: Bolle, litermål, teskje, stavmikser, stekepanne, stekespade, spiseskje.

TIPS

  • Dette er en flott måte å bli kvitt brune bananer på. Brune bananer er ekstra modne og fulle av naturlig sukker- og ekstra gode å ha i røra!

  • Har du ferske blåbær, rips, bringebær eller solbær kan disse vendes forsiktig inn i røra. Det blir virkelig lekre pannekaker!

  • Det meste kan brukes i lapper, enten du har noen poteter liggende eller kanskje noe gresskar etter halloween.