Saltristede frø og nøtter – knasende godt
Sprø, saltristede nøtter og frø – en uimotståelig kombinasjon av crunch og smak! Perfekt som sunn snacks, topping på salater eller som et ekstra smakfullt innslag til ostefatet.
Ved å riste nøtter og frø i panne eller ovn med litt salt forsterkes smaken og teksturen blir enda bedre. Prøv dem alene, blandet med tørket frukt eller som en del av en hjemmelaget granola.
Enkelt, smakfullt og full av gode næringsstoffer!
Ingredienser
1 ss mandler
1 ss valnøtter
1 ss sesamfrø
1 ss gresskarkjerner
1 ts salt
Fremgangsmåte
Rist nøtter og frø til de er gylene i en panne eller i stekeovn, rør jevnlig så det ikke brenner seg.
Skru av varmen og tilsett salt.
Avkjøl blandingen og ha som topping på maten
Tips: Lag ekstra mye og ha blandingen i en beholder, så har du til kommende frokoster, lunsjer, supper og salater.