Denne boken bør gå rett inn i mat- og helsefaget på skolen, og bør bli gitt alle norske barn til odel og eie. Oppskriftene er så fristende og Geitmyras tilnærming så forfriskende! Denne boken er rett og slett alt man trenger for å spise godt, variert og bærekraftig på ekte, skriver Marit Kolby, ernæringsbiolog og forfatter av boka Hva og når skal vi spise.
Her skal du få høre en hemmelighet: Barn er mye bedre til å lage mat enn voksne tror. Og de liker mye mer mat enn voksne tror også – særlig når de får lage den selv. De må bare få slippe til. Og så trenger de litt veiledning – pluss gode oppskrifter.
Alt får de i denne boka. Tusenvis av barn har lært seg å lage mat på Geitmyra matkultursenter. Underveis har de testet oppskrifter, utviklet retter og funnet frem til favorittene. Barnas aller beste kokebok inneholder 80 av våre favoritter og er laget spesielt for barn og unge, så de kan lære å lage ordentlig god mat og få lov til å utfolde seg på kjøkkenet.
Hva om du fikk servert hjemmelaget taco, fisk i pakke eller en gresk lammegryte –laget av barna? Tenk om de kunne koke sin egen kraft? Det er fullt mulig med denne boka!