Bananlapper med havregryn
Dette er en virkelig hit – både hos de aller minste, og de aller største! Perfekt som en deilig frokost, til lunsj eller som et mellommåltid. I tillegg er det så sunt, så godt, så enkelt, og med ingredienser du ofte har liggende.
INGREDISENSER (ca. 12-14 små pannekaker)
1 banan, gjerne godt moden
1 dl lettkokte havregryn
1 egg
1/2 dl melk eller kokosmelk
2ss smør, til steking
FRAMGANGSMÅTE
Ha alle ingrediensene i en bolle
Kjør til en grøt med stavmikser. Du kan også bruke en blender om du har det.
La røra svelle litt (ca.15min.)
Stek små lapper på medium varme i stekepannen med litt smør.
Utstyrsliste: Bolle, litermål, teskje, stavmikser, stekepanne, stekespade, spiseskje.
TIPS
Dette er en flott måte å bli kvitt brune bananer på. Brune bananer er ekstra modne og fulle av naturlig sukker- og ekstra gode å ha i røra!
Har du ferske blåbær, rips, bringebær eller solbær kan disse vendes forsiktig inn i røra. Det blir virkelig lekre pannekaker!
Det meste kan brukes i lapper, enten du har noen poteter liggende eller kanskje noe gresskar etter halloween.