Geitmyra matkultursenter for barn

View Original

2,5 millioner kroner mer til Geitmyra

Torsdag før høstferien fikk Geitmyra besøk av kunnskapsminister Guri Melby. Venstres partileder tok turen innom tunet for å høste grønnsaker og smake på nyhøsta gulrøtter sammen med klasse 6b fra Vestli skole. Med seg hadde hun en veldig god nyhet.

– Venstre vil at barn og unge som vokser opp i dag skal lære mer om bærekraftig matkultur. Geitmyra gjør en flott jobb med å inspirere og lære bort lokale mattradisjoner. sier Melby.

– Regjeringen er imponert over arbeidet Geitmyra har gjort for å fremme god matkultur for barn og unge, og at de utvider til stadig flere sentre etter oppstarten i Oslo, sier Melby. – I Granavolden-plattformen vil regjeringen "åpne for flere matkultursenter som kan løfte kompetansen på ernæring." Nå følges ambisjonene opp med 2,5 millioner kroner i friske midler til stiftelsen og håper dette betyr at man kan realisere neste steg, som Geitmyra selv har skissert er å åpne et matkultursenter i Tønsberg.

Andreas Viestad, grunnlegger av Geitmyra matkultursenter for barn, Guri Melby og klasse 6b ved Vestli skole jubler over de gode nyhetene.

Les også:

See this gallery in the original post